inchirieri autoutilitare

- KILOMETRI NELIMITATI

- INCHIRIERE INTERNATIONALA

- ASISTENTA RUTIERA INTERNATIONALA 24/24H

- ROVINIETA RO INCLUSA

MOTOR: 2300 cc
GREUTATE TOTALA: 3500 kg
NUMAR LOCURI: 3
LUNGIME SPATIU DEPOZITARE: 4560MM
INALTIME SPATIU DEPOZITARE: 1920MM
LATIME SPATIU DEPOZITARE: 1800 MM
VOLUM INTERIOR: 16 m³
INCARCARE UTILA: 1220 KG
CONSUM EXTRA-URBAN: 8% /100KM
CONSUM URBAN:    10% /100KM
CUTIE VITEZE: MANUALA 5 VITEZE

Perioada Inchiriere

2 - 5 zile

6 - 9 zile

10 - 14 zile

15 - 20 zile

21 - 25 zile

26 - 30 zile

 

75 65

65 55

60 50

55  45

50  40

45  35

AUTOUTILITARE IVECO INTERNATIONAL FARA SOFER

Autoutilitare si dube Iveco Daily international fara sofer fara limita de kilometri atat persoanelor fizice cat si celor juridice.

Dubele se afla intr-o stare tehnica si estetica impecabila pentru ca dvs. sa nu intampinati probleme in transportul de marfa sau bunuri personale International. 

Modelul de duba Iveco Daily pe care il inchiriem este un 35S12, care este varianta cea mai lunga, avand lungimea spatiului de incarcare de 4,5 m. Acest model de autoutilitara este perfecta pentru transport de mobila si bunuri personale datorita dimensiunilor mari din interior. Autoutilitara se conduce cu permisul categ B.

Autoutilitarele se afla in Bucuresti si pot fi disponibile cu livrare si preluare gratuita la adresa clientului imediat dupa trimiterea documentelor (CI si PERMIS) pe mail.

Perioada de inchiriere de dube fara sofer pentru transport de marfa international sau bunuri personale incepe de la minim 4 zile.

Deasemenea oferim inchirieri de autoutilitare si dube fara sofer pentru transport marfa intern si international si persoanelor cu domiciliul in alta tara membra UE.

Tarifele noastre includ kilometri nelimitati pentru inchirieri de autoutilitare international.

Pentru autoutilitarele inchiriate de la firma noastra va oferim livrare gratuita pe raza oraselor Bucuresti si Otopeni si contra cost in orice oras din tara.

AVEM CELE MAI MICI TARIFE PENTRU INCHIRIERI DE AUTOUTILITARE SI DUBE INTERNATIONAL FARA SOFER

INCHIRIERI AUTOUTILITARE

Firma noastra va ofera servicii de inchirieri autoutilitare si dube international fara sofer fara limita de kilometri la preturile cele mai mici. Echipa noastra lucreaza si in weekend si va putem pune la dispozitie autoutilitare si dube Iveco Daily, Ford Transit si Renault Master de 3,5 tone.

DE LA 35 EURO / ZI / LUNA
KILOMETRI NELIMITATI
 
CONTACT RAPID
 
EMAIL
 
NE GASITI PE: